Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Nova web per Portes Obertes!

Nova web per Portes Obertes!

Des de FEDAC Ripollet volem celebrar i compartir amb tots i totes vosaltres que tenim nova web! Ha estat un procés llarg però estem molt contents amb els resultats, ja veureu que ha quedat maquíssima. 

Hem treballat per redissenyar, reestructurar i renovar els continguts perquè sigui més accessible i intuïtiva per tothom. Trobareu informació sobre l’escola, del nostre projecte educatiu avuixdemà2024, i de totes les etapes educatives: infantil, primària i secundària. 

La nova web pretenem que sigui més propera per enfortir els vincles escola-comunitat i que sigui una eina d’informació i comunicació amb totes aquelles persones i entitats que, vinculades o no a l’escola, vulgueu apropar-vos a FEDAC Ripollet.

Volem agrair a totes les persones que han participat en el seu desenvolupament just en un moment importantíssim per l’escola: les Jornades de Portes Obertes. 

Enguany celebrarem les Jornades de Portes Obertes de manera presencial a l’escola, però per fer-ho haureu de demanar cita perquè l’aforament màxim són grups de 10 persones.  No dubteu en posar-vos en contacte en nosaltres i venir a conèixer l’escola. A més trobareu molta informació a les nostres xarxes socials, seguiu-nos!