Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

+ART A LES ESCOLES

+ART A LES ESCOLES

El passat dimarts 14 de maig, FEDAC Vic va ser l’escenari de les primeres jornades +Art a les escoles, un esdeveniment emocionant que va reunir a entusiastes de l’art. En aquesta ocasió, vam tenir el plaer de veure com diverses escoles FEDAC presentaven projectes artístics innovadors, incloent-hi el nostre.

La nostra escola va participar en aquesta jornada amb un projecte artístic sobre Giacomo Puccini, apostant per treballar la vida i l’obra d’aquest gran compositor italià autor, entre d’altres obres, de Madame Butterfly, Nessun Dorma o Turandot. Vam presentar a les altres escoles la feina realitzada duran l’Expoart:

EDUCACIÓ INFANTIL: Les activitats portades a terme als cursos d’infantil, s’han basat principalment en tres disciplines artístiques: la dansa, la música i la pintura. Així doncs, hem aprofitat l’art no només com una disciplina, sinó com una via d’aprenentatge i expressió.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA: A Primària s’han fet diverses propostes on els alumnes han pogut descobrir, analitzar, expressar, reinterpretar i gaudir d’aquest projecte compartit. Les activitats s’han portat a terme des de les àrees de llengua, visual i plàstica, tinkering, oratòria i música.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA: A Secundària cada curs va decidir triar una disciplina artística per treballar l’obra de “Madama Butterfly” segons els talents i sentiments que transmetia l’obra a l’alumnat. Uns quants fan fer pintura, altres stop motions i 2n d’ESO es van animar a crear una obra de teatre el·labotant el seu propi guió, vestuari i decorat i representant l’obra!

A més, la Fundació Carulla va ser una de les convidades especials a aquest esdeveniment. La seva presència va enriquir encara més les nostres jornades, aportant el seu suport i experiència en la promoció de projectes artístics i mediambientals com el museu Terra.

Les jornades +Art a les escoles a FEDAC Vic van ser una oportunitat increïble per a la nostra escola per compartir la nostra passió per l’art i la sostenibilitat amb la comunitat local. Esperem que aquest sigui només el començament d’una col·laboració continuada per a la promoció de la creativitat i el respecte pel nostre medi ambient.

Llegiu més notícies i seguix-nos a @fedacripollet 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website