Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Ripollet es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb els quals volem respondre a les diverses necessitats de les famílies i els alumnes.

Menjador

A l’escola oferim servei de menjador amb servei de cuina pròpia. Els menús que oferim són variats i equilibrats, dissenyats per un nutricionista infantil. Els alumnes que es queden al menjador gaudeixen, a més, d’activitats esportives i tallers preparats per les monitores del menjador durant el temps de migdia. Consulta el menú d’aquest mes.

Mireu el tour virtual al nostre canal de youtube!

Acollida Matinal

A l’escola oferim el servei d’acollida matinal per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola. Comptem amb un servei de monitoratge que dinamitza tallers i diferents activitats durant aquest temps d’acollida.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies la podreu recollir a l’escola.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de FEDAC Ripollet com d’altres escoles de la població. A l’escola oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: multiesport
  • Activitats culturals: anglès, art, reforç escolar, teatre

Altres serveis

Casals d’estiu
Durant el mes de juliol oferim un casal d’estiu per als nens i nenes d’educació infantil i primària. El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de l’escola com d’altres centres.
Grups CREC
Els grups CREC són l’esplai de l’escola: grups de joves que volen participar d’un espai humà i cristià per tal de viure una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. Els grups CREC formen part de l’àrea de recerca i sentit (RiS) de la FEDAC i estan oberts a nois i noies de dins i fora de l’escola.
Auxiliar de conversa en anglès

L’escola participa en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea.

Orientació psicopedagògica
Disposem d’un servei d’assessorament psicopedagògic, que pretén donar resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula. La psicopedagoga de l’escola treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD). Si és necessari, també es coordina amb els serveis externs que fa el seguiment d’un alumne.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website