Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Celebrem Sant Francesc Coll

Celebrem Sant Francesc Coll

Després de molt de temps, avui, en un dia tan especial, ens retrobem de nou tota la comunitat educativa al pati per celebrar la Festa de Sant Francesc Coll, el nostre Pare Coll.

El Pare Coll, ja fa molts anys, va demanar ajuda a unes noies, les germanes dominiques, per fer realitat el seu somni: el projecte d’acompanyar infants i joves en el seu creixement.  Avui, molts anys després en el dia de la seva festa tenim ben present el seu testimoni i el seu llegat.

Enguany tota primària i secundària hem participat a la Cursa solidària a favor de “Save the children” al PAME. Infantil s’han quedat a l’escola i han fet la cursa al pati. Després un cop hem tornat a l’escola hem fet una acció de gràcies cada grup a la seva classe i després ens hem ajuntat tota l’escola per cantar l’himne de Gràcies Pare Coll.

Per la tarda hem organitzat jocs al pati de l’escola amb l’ajuda de P5, P6 i alguns voluntaris de l’ESO. Malgrat la pluja hem pogut gaudir del dia!

Enguany els tallers que hem dut a terme són els següents:
● Zumba
● Joc de Punteria
● Taller de tattoos
● Pintar cares
● Globus sorpresa
● Pintar ungles

Gràcies també a l‘AFA per la seva ajuda i per repartir els polines als nens i nenes!

Ha estat un dia fantàstic i tot plegat, ens fa cantar ben fort: Gràcies, Pare Coll, per esdevenir llum a la nostra vida!

Llegiu més notícies i seguix-nos a @fedacripollet i @actualitza’t

CreaEscola Quality Certificate for Education Website