Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Cuina nova, vida nova!

Cuina nova, vida nova!

Com ja sabeu, aquestes dues últimes setmana hem posat en marxa els fogons de la nova cuina i el servei de menjador ha estat 100% d’elaboració pròpia. Estem molt emocionades i satisfetes amb aquest gran canvi ja que suposa una millora en la qualitat dels àpats que oferim al nostre alumnat i obre un ventall important de novetats i possibilitats que volem compartir amb tots vosaltres.

Volem donar les gràcies al Samuel, el nostre cuiner, que està fent una feina increïble als fogons, i també a la Mariola, a l’Olga i a tot el servei de menjador per la seva dedicació i esforç, sense elles aquest canvi no funcionaria.

Us convidem a unir-vos a aquesta nova etapa culinària i a compartir amb nosaltres aquesta emoció pel futur del nostre servei de menjador. Esperem que tingueu ganes de tastar els nous plats que estan per venir! Gràcies per la vostra confiança i suport constants. Junts, farem que aquesta nova aventura culinària sigui un èxit!

Per acabar volem donar també les gràcies a Escolarest per tot el suport i els menús que ens faciliten mensualment. Aquest mes de novembre ens expliquen el viatge de “Menja’t el món” i ens proposen una recepta d’allò més saludable! Mireu, mireu!

Menja’t el món

Continuem descobrint nous sabors del món viatjant a l’hora de dinar. Aquest mes visitem Petra, un enclavament arqueològic tallat a la roca. Durant aquesta jornada tastarem plats típics de Jordània com el cuscús mentre repassem les peculiaritats culturals del país i ens traslladem a aquest conjunt monumental que és una de les 7 meravelles del món.

Recepta

Amb l’arribada del fred i la pluja volem compartir amb tu una recepta molt divertida i que es pot fer en família per gaudir d’un bon berenar.
Ingredientes per a 25 cookies:

  • 200g. Farina de blat integral.
  • 150g. Mantega.
  • 200g. Sucre morè o de coco.
  • 3 ous.
  • 2 llimones.
  • 320g. Sèsam torrat.
  • 15g. Llevat químic (llevat de rebosteria).
    Elaboració:
  1. Bateu la mantega a temperatura ambient amb el sucre i els ous.
  2. Afegiu la ratlladura de la pell de les llimones i, seguidament, la resta d’ingredients.
  3. Distribuïu la massa en porcions petites en una safata de forn.
  4. Enforneu durant 15 min a 170 °C.
  5. Deixeu refredar les galetes abans de menjar-les.
    Anima’t a fer les galetes i comparteix el resultat amb nosaltres, etiqueta’ns a les xarxes
    socials!

Llegiu més notícies i seguix-nos a @fedacripollet i @actualitza’t

CreaEscola Quality Certificate for Education Website