Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Donem les gràcies

Donem les gràcies

El curs ja s’acaba i és el moment de mirar enrere, valorar a totes les persones que han fet possible aquest curs i agrair la seva implicació.

Volem donar les gràcies a:

A tot l’alumnat, nens, nenes, noies i nois que feu de l’escola font d’alegria, perquè veniu a compartir experiències i coneixements amb nosaltres.

A tot l’equip docent i equip directiu, a mestres, professores i professors que dediquen el seu temps, esforç, que són xerpes, que acompanyen, que són un somriure i una espatlla on plorar. Perquè la seva dedicació és plena vers els seus alumnes.

A tot el personal PAS que ens ajuda en el nostre dia a dia, tant al feina que no es veu com la que es veu. La Núria, la Olga, el Vasile, el Joan, la Teia i sobretot a l’Alejandra, que fan d’aquesta comunitat una família.

A tot l’equip de monitores i equip d’acollida dels matins, que amb el seu suport fan que els matins i migdies siguin més agradables pels nens i nenes i fomenten hàbits saludables i companyerisme.

Al personal de neteja, que amb el seu granet de sorra, contribueixen a tenir una escola neta i acollidora.

Agrair sobretot també la feina de l’AFA, pel seu suport diari però sobretot per la seva implicació en totes els festes escolars, des de la Castanyada i Sant Jordi fins a la Festa Final de curs i el comiat de 4t d’ESO. Sense la seva ajuda no seria el mateix.

I sobretot agraïr-vos a vosaltres, famílies, per la confiança que heu dipositat en nosaltres, en FEDAC Ripollet, en l’equip docent i en el nostre projecte d’escola. Per nosaltres és el millor regal que podem tenir. Ara toca descansar i tornar amb noves forces al setembre.

Moltes gràcies per tot,

FEDAC Ripollet

Llegiu més notícies i seguix-nos a @fedacripollet i @actualitza’t

Portes obertes
CreaEscola Quality Certificate for Education Website