Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Explorem Praga

Explorem Praga

Escrit per Noa Vila Vallecillo, Mijail Rodríguez Muñoz i Oriol Santos Saló

La setmana del 27 al 31 de maig l’alumnat d’S4 ha celebrat el final de la seva etapa de l’ESO viatjant a Praga!

L’inici d’aquest projecte va començar fa uns mesos, quan els alumnes van haver de decidir quina ciutat volien que fos el seu destí. Alguns alumnes buscaven un viatge més cultural i apostaven per Praga, mentre que els altres volien gaudir d’activitats més entretingudes i divertides i preferien Tenerife. Després de dubtar entre diferents destins, van escollir la ciutat de Praga perquè els podia oferir els dos tipus de turisme que buscaven, i aquesta decisió va ser tot un encert!

Els alumnes, els professors i la companyia de viatges van decidir les diferents activitats i llocs que visitarien. Aquests són alguns dels llocs més emblemàtics que van visitar:

  • Castell de Praga
  • Pont de Carles
  • Camp de Concentració de Terezín
  • Rellotge Astronòmic de Praga
  • Barri jueu
  • Sinagogues jueves
  • Torre d’observació de Petřín

Quan preguntem als alumnes què és el que més els ha agradat del viatge, no ens saben respondre i no es posen d’acord. Tot el que han visitat els ha encantat, i a més a més també destaquen activitats improvisades com anar amb barca pel riu Moldava o menjar un de les postres més típics de la República Txeca, el Trdelník.

Han gaudit de tot el viatge acompanyats de dos professors de l’ESO, el Lluís i el Ramon, però també han tingut la sort de ser guiats durant tres dies per la Jana, una guia nativa de Praga que parlava espanyol i que els ha explicat tot el que havien de saber sobre els llocs i els monuments que anaven visitant.

Aquest viatge ha estat molt complet perquè s’han fet activitats per passar-s’ho d’allò més bé, però també per conèixer la cultura, gastronomia i història de Praga.

Sens dubte, tant els alumnes com els professors mai oblidaran aquesta experiència.

Llegiu més notícies i seguix-nos a @fedacripollet 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website