Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Festa del Pare Coll

Festa del Pare Coll

El 16 de maig vam celebrar la festa del Pare Coll tota la comunitat educativa.

Sant Francesc Coll, el Pare Coll, ja fa molts anys va demanar ajuda a unes noies, les germanes dominiques, per fer realitat el seu somni: el projecte d’acompanyar infants i joves en el seu creixement.  Avui, molts anys després en el dia de la seva festa tenim ben present el seu testimoni i el seu llegat.

Aquest any hem incorporat novetats que esperem que passin a formar part de la tradició en aquesta data tant assenyalada:

  • Primera caminada popular del Pare Coll. Fent referència al lema Viu naturalment! Tota la comunitat educativa, des dels més petits, fins als més grans, amb mestres i famílies, vam decidir fer una caminada pel costat del riu. A la tornada es va posar a polure a bots i barrals, fins i tot ens va pedregar! Va ser tota una aventura que de ben segur que recordarem tota la vida!
  • Donació de sang. La classe de 5è de primària va organitzar una donació de sang per tal que famílies i mestres donessin sang de forma altruista. El llegat de fer el bé i pensar en els altres segueix viu.
  • Tallers i manualitats. Com ja va sent tradició, a la tarda vam poder gaudir de tallers i manualitats de tota mena: pintar cares, tatuatges, fer punteria, …. va ser una bona manera de divertir-se de manera solidària, doncs el cost dels tallers eren per una bona causa.
  • Spring Garden: un any més, els alumes de 3r i 4t de primària van vendre plantes i obres d’art per ajudar a dues associacions/protectores d’animals.

Esperem que gaudíssiu de la jornada i que l’any que bé encara sigui millor! Podeu veure més vídeos i fotos al nostre instagram @fedacripollet. Llegiu més notícies !

CreaEscola Quality Certificate for Education Website