Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Obrim les portes

Obrim les portes

Obrim les portes, jornada de portes obertes a FEDAC Ripollet

El proper dissabte 24 de febrer celebrem la jornada de portes obertes, “Obrim les portes” per donar a conèixer l’escola al poble de Ripollet i a la comunitat educativa en general.

Ja portàvem setmanes amb la preparació, celebrant entrevistes personalitzades entre setmana que podeu demanar enviant-nos un correu o clicant el següent botó.

Com cada any, estem segurs que serà un dia complet, rebrem la visita de moltes famílies interessades en les diferents etapes d’infantil, primària i secundària per explicar el nostre projecte d’innovació educativa  #avuixdemà2024, que compartim amb les altres 25 escoles FEDAC de Catalunya. Les famílies podran veure les classes, el treball per ambients, conèixer la nostra auxiliar de conversa, veure el laboratori/taller, la robòtica i el LEGO Spike, els escacs, els projectes i moltes coses més. Esperem que pugui ser una jornada profitosa i gaudiu tant com nosaltres.

Què ens fa especials?

Som escoles FEDAC compromeses amb el canvi i la transformació de l’entorn i la societat. Per això hi trobareu una proposta educativa on ens proposem fer de l’educació una experiència memorable per a cada alumne, potenciant el descobriment dels seus talents personals i del seu poder transformador per fer del món un lloc millor.

També us convidem a navegar per la nostra web. A més a més si voleu venir i conèixer-nos podeu trucar-nos (935 809 566) o contactar amb nosaltres per correu (fedac.ripollet@fedac.cat) o per les nostres xarxes socials. No dubteu en contactar amb nosaltres!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website