Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Què hem menjat aquest gener?

Què hem menjat aquest gener?

Ja fa uns mesos que gaudim de cuina nova i, gràcies a Scolarest, al Manu i a tot l’equip de menjador, aquesta estona al migdia ha millorat substancialment.

“Menjar és molt més que alimentar-se. És despertar els sentits, viatjar pel món sense aixecar-se de taula… experimentar, aprendre i compartir costums de vida saludable.”

Continuem amb el projecte “Menja’t el món”. Aquest mes els comensals tastaran plats fruit de la diversitat cultural que ha enriquit la gastronomia índia a través de diverses subcultures, grups religiosos i nacionalitats,com la britànica i la portuguesa.

La influència de tots aquests elements ha creat la base d’uns gustos característics que fan servir moltes espècies, verdures i arrossos. Alhora que tastem els plats típics de la Índia, visitarem el Taj Mahal i descobrirem els secrets d’aquest mausoleu monumental.

Cada 30 de gener es commemora als centres educatius el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP). El centre es compromet a defensar l’entesa entre persones d’orígens i maneres de pensar diferents.

Segons l’ONU, l’educació inspirada en la cultura de la no violència permet a l’alumnat adquirir coneixements, actituds i competències que els permet desenvolupar-se com a ciutadania global crítica i compromesa amb els seus drets i el de les altres persones.

Per aquest motiu, l’equip de menjador d’Scolarest treballa cada dia per mantenir la cultura del respecte i acceptació personal i dels altres.

Fa anys que divulguem els beneficis de l’oli d’oliva com a ingredient fonamental de la dieta mediterrània. Enguany volem anar un pas més enllà i apadrinarem una olivera.

Ben aviat us deixarem pistes perquè esbrineu on és i us anirem explicant com creix i com s’han de cuidar aquests arbres.

Llegiu més notícies i seguix-nos a @fedacripollet i @actualitza’t


CreaEscola Quality Certificate for Education Website