Isabel la Catòlica, 20 - 08291 Ripollet

935 809 566

Vine a FEDAC Ripollet

Vine a conèixer FEDAC Ripollet

FEDAC Ripollet és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu. Per això, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any.

Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AFA)

L’AFA FEDAC Ripollet és l’associació, sense ànim de lucre, constituïda per les famílies de l’escola. La junta es reuneix una vegada al mes per emprendre iniciatives amb l’objectiu de donar suport a les famílies, els educadors i l’alumnat de l’escola.
Per això, l’AFA col·labora en les activitats educatives del centre, coopera amb el Consell Escolar, organitza activitats lúdiques i formatives per a les famílies i els alumnes, i promou l’escola des del punt de vista cultural, social, esportiu i econòmic en el nostre entorn.
Sumeu-vos a l’AFA FEDAC Ripollet! Hi podeu contactar a través del correu afa@ripollet.fedac.cat

Antics alumnes

Vas estudiar a FEDAC Ripollet i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres? Escriu-nos un correu, ens farà molt il·lusió saber de tu i et mantindrem informats de les activitats que organitzem.
fedac.ripollet@fedac.cat

Suma’t al nostre grup d’Antics Alumnes de Facebook!

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website